Hlavní obsah

Další rána pro muzikál Děti ráje: hlavní hvězda Míša Nosková je těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Míša Nosková (26) je těhotná. Zpěvačka je na konci druhého měsíce těhotenství. Překvapila tím nejen partnera, ale také producenty muzikálu Děti ráje. Po Ivetě Bartošové, která do muzikálu definitivně nikdy nenastoupí, mají tak potíže i s druhou představitelkou hlavní role Evy.

Článek

Míša Nosková, která se bude vdávat 8. července na zámku v Nachodě, očekává se svým partnerem, projektovým manažerem Honzou Horsákem narození prvního potomka.

Miminko nebylo plánované. "Na to, že jsem těhotná, jsem přišla před třemi týdny. Mimčo nebylo v plánu, ale stejně se na něj moc těšíme. Honza je skvělej chlap a bude i výbornej táta,“ prozradila Novinkám Míša Nosková.

Poté co do muzikálu Děti ráje nenastoupila hlavní hvězda Iveta Bartošová, premiéra patřila právě Noskové. V hlavní roli Evy se střídá s Šárkou Markovou. Tisková mluvčí muzikálu Děti ráje tvrdí, že Míšíno těhotenství není žádným problémem

"Míša si na otěhotnění vybrala nejlepší termín, který mohla. Muzikál to neohrozí," prozradila Novinkám tisková mluvčí muzikálu Děti ráje Kristýna Horáčková.

"Díky termínu porodu na začátku září Míšino těhotenství nijak neohrozí Děti ráje, protože máme v létě prázdniny. Ty budou trvat až do druhé poloviny září a tak těch několik představení, které by Míša případně nestihla, může bez problémů odehrát Šárka Marková," dodala Horáčková.

„Jsem moc ráda, že jsem se s produkcí Dětí ráje domluvila na všem a mám tam díky tomu skvělé zázemí. I proto chci hrát pokud to půjde do června a vrátit se zpět na začátku listopadu," dodala Nosková.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvačka Nosková ukázala prsa a chystá svatbu

Zpěvačka Míša Nosková (26) se loni v prosinci svlékla a hned přišla žádost o ruku. Její přítel Jan Horsák jí dal zásnubní prsten přesně na Štědrý den a svatba...

Výběr článků

Načítám