Hlavní obsah

Novomanželka Pepy Vojtka: nová image

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Třetí manželka rockera Pepy Vojtka (44) Jovanka (31) jako tmavovláska dlouho nevydržela. I když jí Vojtek požádal jako brunetu o ruku, vrací se k blond barvě vlasů.

Článek

"Připadala jsem si v tmavé barvě moc drsně. Mám hodně světlou pleť a trochu jsem byla jako Morticia z Adamsovy rodiny," řekla Novinkám se smíchem tanečnice Jovanka Skrčeská. "Vyměnila jsem kadeřnici a postupně zase zesvětluju," prozradila.

"Myslím, že Pepovi je jedno, jestli žije s blondýnou nebo brunetou. Kvůli barvě vlasů si mě doufám nebral," smála se Jovanka na zkoušce muzikálu Angelika, který se po dvou letech vrací do divadla Broadway.

Titulní roli Angeliky si už nezahraje zpěvačka Dasha. Kvůli zaneprázdnění se omluvila. Nahradí ji mladičká finalista soutěže X Factor Kamila Nývltová.

Kvůli roli před časem zhubla. Držela dietu Daniela Hůlky, který shodil neuvěřitelných 25 kilogramů. Kamila zhubnula osm. Bohužel se jí ale váhu udržet nepodařilo a zase přibrala. A tak kostým Angeliky musely kostymérky na poslední chvíli upravovat.

Reklama

Související články

Z blond přítelkyně Pepy Vojtka je bruneta

Tanečnice Jovanka Skrčeská, přítelkyně rockera Pepy Vojtka, změnila barvu vlasy. Z něžné blondýnky je bruneta. Vrátila se tak ke své původní barvě vlasů....

Výběr článků

Načítám