Hlavní obsah

Přátelé Angeliny Jolie a Brada Pitta popírají zvěsti o jejich rozchodu

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senzační zpráva o údajném rozchodu a dělení majetku Angeliny Jolie a Brada Pitta, která rozvířila poklidné bulvární vody o uplynulém víkendu, se údajně nezakládá na pravdě. Nejbližší přátelé hvězdného páru popírají informace o jejich návštěvách rozvodových právníků a rozhodování se o péči o děti.

Foto: Profimedia.cz

Otázka vztahu Angeliny Jolie a Brada Pitta je přetřásána světovými médii.

Článek

Podle již publikovaných informací měli Angelina Jolie a Brad Pitt v prosinci a na počátku ledna 2010 navštívit rozvodové právníky a začít řešit dělení závratného majetku ve výši asi 6,1 miliardy korun. V rámci smlouvy se měli dohodnout na péči o celkem šest dětí, z nichž tři jsou vlastní a tři adoptovaná.

Přátelé Jolie a Pitta tyto informace vyvracejí s tím, že pár vlastně ani nebyl úředně oddán, nemůže se tedy rozvádět, jak uvedla některá bulvární média. Nové informace otiskly magazín People a britský deník Telegraph.

Před Angelinou Jolie byl Brad Pitt, jemuž je nyní 46 let, ženatý s herečkou Jennifer Anistonovou. Byli rozvedeni v roce 2005 po téměř pětiletém manželství.

Angelina Jolie (34) byla vdaná dvakrát. Poprvé za herce z Trainspottingu Johnyho Lee Millera a podruhé za dalšího herce Billyho Boba Thorntona.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie: Věrnost není pro vztah důležitá

Herečka Angelina Jolie věří na volnou lásku. A je přesvědčena, že to není žádným nemilým předvánočním překvapením také pro jejího partnera a otce jejích dětí...

Brad Pitt a Angelina Jolie se rozešli

Po měsících spekulací a fantaskních teoriích o jejich vášnivém vztahu se Brad Pitt a Angelina Jolie rozešli. Právníci slavné hollywoodské dvojice řeší veškeré...

Výběr článků

Načítám