Hlavní obsah

Sporťačka Adamcová: Návrat na Novu neplánuji, pořád kojím

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sporťačka Jana Adamcová s návratem do práce nepočítá. Ještě minimálně dva roky plánuje rodičovskou dovolenou a stále kojí roční dceru Jasmínu, kterou má s režisérem Jiřím Adamcem.

Článek

"Stále jsem zaměstnankyní Novy, ale návrat v brzké domě neplánuji. Dva roky mám ještě nahlášenou rodičovskou dovolenou a práce mi rozhodně nechybí," řekla Novinkám Jana Adamcová.

"Naprosto mě rodina naplňuje. Užívám si dětiček, občas si odskočím na moderování nějaké společenské akce. Od plínek a kojení se tak dostanu, to mi stačí. Obrazovka mi určitě nechybí," prozradila maminka čtyřletého Daniela a roční Jasmíny.

Její manžel JIří Adamec se ve zlém rozešel s televizí Nova a připravuje projekty na konkurenčních televizích. Momentálně je nadšený, že pro Českou televizi chystá pokračování legendárního seriálu Sanitka. Opět se v něm objeví Jaromír Hanzlík. [celá zpráva]

Zda se tedy Adamcová vrátí na obrazovku televize, která má velký problém s jejím mužem, je otázkou. "Tohle vůbec neřeším. Já mám platnou smlouvu, za dva roky se mám vrátit, tak se uvidí," dodala Adamcová na vyhlášení internetové soutěže BabyStar, kterou i se svými ratolestmi přišla odstartovat.

Po vyhlášení soutěže, kam mohou rodiče zasílat home videa svých talentovaných dětí, si společně s dalšími hvězdami a jejich dětmi užila představení muzikálu Bílý dalmatin v divadle Kalich. S dětmi dorazili Vlasta Korec s manželkou Magdou, Elen Černá-Valentová, Pavel Zuna, Zdeňka Žádníková nebo Jan Tuna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám