Hlavní obsah

Exmanžel Amy Winehousové souložil s jejím dvojníkem transsexuálem

Amy Winehousová se hodlá vrátit ke svému exmanželovi Blakovi Fielderovi Civilovi. Ten ji prý miluje natolik, že bez ní nemůže žít. A britský deník The Sun teď přinesl důkaz Civilovy posedlosti britskou zpěvačkou, když se s ním rozvedla a nežila s ním, našel si aspoň transsexuála, který se za Amy vydával.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Zpěvačka Amy Winehousová

Článek

Dnes už legálně žena Mia McHughová se stylizovala do podoby Winehousové, a to Blakovi učarovalo. Scházel se s ní v hotelu a u přátel. Civil přitom věděl od počátku, že Mia je sice oficiálně už ženou, ale ještě má mužské pohlavní orgány a čeká na operativní přeměnu. Winehousovou pak tohle zjištění zdrtilo.

„Řekl mi, že mu připomínám Amy. A že jsem krásná,“ přiznala sedmnáctiletá McHughová listu The Sun. S Civilem se prý seznámila na Facebooku loni v říjnu.

„Představil mě svým přátelům jako novou přítelkyni. Během pár minut mě líbal na stole, ale přitom vůbec netušil, že jsem transsexuální. Zjistil to, až když jsme přišli do hotelu,“ dodala McHughová. Jenže ona chtěla vztah a Civil si jen užívat.

„Zjistila jsem, že by nebyl nikdy šťastný, dokud se s Amy znovu nevezmou,“ přiznala Mia.

Reklama

Výběr článků

Načítám