Hlavní obsah

Žena ve vzteku zabila manžela tak, že jej zasedla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mia Landinghamová z amerického Ohia se hádala s partnerem Mikalem Middlestonemm Beyem docela často. Loni v srpnu ji ale vytočil k nepříčetnosti a tak si na něho sedla. Jenže ona sama nepatří zrovna k typickým příslušnicím něžnějšího pohlaví a svými 136 kilogramy váhy malého, 55 kilogramů vážícího partnera zabila. Soud jí nakonec udělil jen podmínku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Landinghamová teď u soudu přiznala, že více než dvakrát lehčího partnera zasedla uprostřed hádky a doslova z něj život vyždímala. Má s ním přitom tři nezletilé děti.

„Já chci soudu říct, že je mi to velmi líto. Moc ráda bych to vrátila zpět,“ prohlásila žena, která nakonec vyvázla s tříletou podmínkou a stovkou hodin veřejně prospěšných prací.

„Takže tím chcete říct, že si můžu na někoho sednout, zabít ho a dostat podmínku? To není žádná spravedlnost,“ zlobila se u soudu nebožtíkova sestra. Landinghamová přitom měla původně dostat až pět let bezpodmínečného odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám