Hlavní obsah

Pravda o rozvodu Miss Minářové: manžel jí nechal byt za dvanáct miliónů

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss ČR 1995 Petra Minářová si ještě před rokem stěžovala, že se při rozvodu nechala oškubat a manželovi musela vyplatit tři milióny korun. "To je pravda. Ale to je třetina ceny bytu, který jsem nám koupil. Petře zůstal byt za dvanáct miliónů korun," řekl Novinkám exmanžel Minářové Šimon Leitner.

Článek

"Šimonovi jsem vyplatila tři milióny korun. Dala jsem mu vlastně všechny peníze, které jsem si modelingem vydělala. On má peněz mnohem víc, ale rozvádět se nechtěl a tvrdil, že jsem mediální pozorností, která na nás byla upřena, poškodila jeho pověst. Jiné ženy na rozvodu vydělají, já se nechala oškubat jako husa," řekla loni Novinkám Minářová. 

Nyní ale poprvé promluvil rok po rozvodu podnikatel Leitner. "Ono to bylo trošku všechno jinak. Je pravda, že mi Péťa dala tři milióny. Už ale neřekla za co. Nechal jsem jí byt za dvanáct miliónů korun, který jsem pro nás koupil na pražských Vinohradech, a sám jsem se odstěhoval, protože si tam Petra přála zůstat,"  prozradil Novinkám.

"První ženě jsem nechal byt, od druhé jsem si vzal třetinu ceny. V příštích vztazích už bych reality rozdával nerad," směje se Leitner.

Uběhl rok od rozvodu a nyní jsou už prý křivdy zapomenuty a jsou z Petry a Šimona přátelé. " Nemám problém, komunikujeme v pohodě," dodal podnikatel.

Reklama

Výběr článků

Načítám