Hlavní obsah

Libuška Vojtková má nového milence. A zase Vojtka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tanečnice Libuška Vojtková (29) má nového milence. Randí s muzikálovým zpěvákem Mariánem Vojtkem (36). Pokud by to dotáhli až před oltář, bude to mít pro Libušku velkou výhodu - nebude si muset v občance měnit jméno.

Článek

O novém vztahu Libušky a Mariána se začalo spekulovat na konci loňského roku na vánočním večírku divadel Broadway a Hybernia. Tanečnice a zpěvák se od sebe nehnuli ani na krok a pohledy mluvily za ně. Společně dorazili také před několika dny na narozeninovou párty do Silwer cafe.

Libuška vztah se svým muzikálovým kolegou ale popírá. "Jsme jen výborní kamarádi, nic víc," řekla Novinkám. Stejně ale zapírala i začínající vztah s tenisovým trenérem Janem Brožem, když je paparazzi načapali na vycházce v Zoo. Také tvrdila, že jsou jen kamarádi. Až o několik měsíců později vztah přiznala.

"V divadle to ví každý. Chodí spolu za ruce a polibky jsou na denním pořádku. Neustále vrkají," řekl Novinkám jeden z účinkujících připravovaného muzikálu Baron Prášil. Maroš se alternuje s Danem Hůlkou v titulní roli a Libuška v muzikálu tančí.

 "Líba je buď v divadle nebo se synem Matesem. Kde jinde by našla chlapa než v Hybernii. I minulého přítele Honzu Brože potkala v našem divadelním baru, přišel tam za kamarádem,|" dodal zdroj z divadla Hybernia.

Vojtková má za sebou dvě nepovedená manželství. Vdaná byla za Dana Hůlku a Pepu Vojtka, kterému porodila syna Matyáše.

Reklama

Související články

Krutý Pepa Vojtek: vykašlal se na exmanželku

Tanečnice Libuška Vojtková oslavila své 29. narozeniny. Od prvního exmanžela Daniela Hůlky dostala krásných devětadvacet růží, druhý exmanžel Pepa Vojtek jí...

Výběr článků

Načítám