Hlavní obsah

Tiger Woods je v léčebně, snaží se zbavit sexuální závislosti

Americká média tento týden spekulovala o tom, že je golfista Tiger Woods v arizonské léčebně, kde se měl potýkat se závislostí na tišících lécích. Sportovec sice v léčebně skutečně je, ale ve státě Mississippi a potýká se tam se závislostí na sexu, která mu málem zruinovala kariéru a minimálně způsobila zemětřesení v manželství.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods

Článek

Woodsův skandál začal na konci listopadu. Golfista se měl zranit v autě při odjezdu ze svého domu. Později prosáklo, že nehodu způsobila záměrně jeho manželka, která se dozvěděla otřesnou zprávu – manžel ji léta podváděl s bezpočtem milenek. A následně se dotyčné dámy začaly objevovat jako houby po dešti a všechny měly médiím co říct.

Na počátku ledna pak přišla skutečně třešinka na dortu Tigerových sexuálních skandálů – vyznání jeho milenky Loredany Jolie Ferriolové, která prý vydá vše o golfistových intimních hrátkách knižně. A jako ochutnávku pustila do světa, že světová jednička ve svém oboru si užívala i s muži a má „zdravý sexuální apetit a oblibu v předem domluvených sexuálních večírcích, švédských trojkách, sexu s dívkou od vedle či lesbických hrátkách“.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám