Hlavní obsah

Bartošová a Pomeje opět spolu, rozvod se nekoná

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) a producent a herec Jiří Pomeje (44) jsou opět spolu. Rozpadlé manželství slepují na společné dovolené na Šumavě, kde je i Bartošové syn Artur (12).

Článek

Nekonečný příběh pokračuje. Ještě před měsícem zpěvačka Iveta Bartošová tvrdila, že s manželstvím v Jiřím Pomeje je definitivní konec.  "Jsem Beran. Když se pro něco rozhodnu, není cesty zpět. S Jirkou je nadobro konec," tvrdila Novinkám Bartošová na křtu svého vánočního cédéčka. Teď je ale všechno jinak a Iveta pravidlo porušila.

Pomeje škemral o návrat, snažil se se zpěvačkou spojit. Ta s ním nekomunikovala a vypadalo to, že cesta zpět opravdu není. Nyní jsou na společné dovolené na horách, užívají si zimních radovánek na Šumavě. Zprávu jako první uvedl deník Blesk.

"Ivetu stále miluju, to se od rozchodu nezměnilo ani na minutu. Věřil jsem, že máme ještě šanci," řekl Novinkám Pomeje, který narozdíl od Ivety nesundal po rozchodu snubní prsten. "Sundal bych ho až poté, co by nás rozvedli," dodal Pomeje. Iveta zřejmě co nevidět prsten zase na levý prsteníček navlékne.

Reklama

Výběr článků

Načítám