Hlavní obsah

SuperStar Vaňková odhalila své tělo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Stříbrná SuperStar Šárka Vaňková (21) předvedla své sexy křivky. Nový kostým k muzikálu Baron Prášil je velmi odvážný a Šárka v něm ztvární sexuální symbol svého milence Dana Hůlky (43).

Článek

"Šárka hraje roli Gity a vystupuje v roli sexuálního symbolu Barona Prášila, tedy i svého přítele Dana Hůlky," řekla Novinkám PR manažerka muzikálu Martina Jandová. I proto jsou kostýmy velmi sexy. 

Během představení vystřídá Šárka tři kostýmy. Jejich hodnota přesahuje sedmdesát tisíc korun. Gita se během představení v Baronových příbězích stane Džamilou - sultánovou favoritkou, Mořským vlkem nebo mladičkou  pokojskou.

Autorem kostýmů je výtvarník Roman Šolc. "V případě sultánovy favoritky se Roman inspiroval arabským harémem z Pohádek tisíce a jedné noci," dodala Jandová. 

Produkce muzikálu je ráda, že se Šárka dala zpátky dohromady s hlavním představitelem Barona Prášila Danem Hůlkou. Danův sexuální symbol by se Šárce půl roku po rozchodu hrál určitě těžko. Už proto, že se s rozchodem nedokázala ještě v listopadu smířit.

Od konce prosince ale zase vrkají jako dvě hrdličky.  "Určitě by to zvládli i jako rozešlí. Ale takhle je to jiné kafe,“ řekl producent muzikálu Oldřich Lichtenberg.

Reklama

Výběr článků

Načítám