Hlavní obsah

Iveta Bartošová přišla o kšeft za statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) se připravila o milióny korun. Produkce muzikálu Děti ráje s ní definitivně nepočítá. Zdroj z produkce muzikálu exkluzivně Novinkám prozradil, že zpěvačka měla dostávat rekordních patnáct tisíc korun za představení.

Článek

"Iveta měla hrát kolem deseti přestavení měsíčně a za jedno by dostávala patnáct tisíc korun. Jde o honorář, který žádný jiný umělec v muzikálech nedostává. O Ivetu jsme stáli, proto jsme ji nabídli takové nadstandardní podmínky," řekl Novinkám zdroj z produkce muzikálu Děti ráje.

Při deseti představeních měsíčně by si Iveta přišla na 150 tisíc korun, ročně by vydělala 1 800 000 korun. Nedávno ale padlo definitivní rozhodnutí. Iveta v muzikálu nebude. "S Ivetou už nepočítáme a v muzikálu se určitě neobjeví. Neprojevila žádnou snahu, nechodila na zkoušky. Muzikál navštívila  jednou a to dokonce jen druhou polovinu," řekl Novinkám koproducent Dětí ráje Petr Dodal.

V hlavní roli Evy se dál budou alternovat jen Michaela Nosková a Šárka Marková. Muzikál se po vánoční pauze vrací 22. ledna. "Iveta muzikálu určitě chybět nebude. Hrajeme pátky až neděle a představení jsou zcela vyprodaná. Proto od března pro velký úspěch přidáváme ještě čtvrtky," dodala tisková mluvčí Dětí ráje Kristýna Horáčková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám