Hlavní obsah

V hangáru NASA objevili záhadnou tašku s kokainem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Florida

Neexistuje mnoho míst, kde by taška obsahující bílou práškovou drogu vyvolala větší skandál, než v hangáru amerického NASA (Národní úřad pro letectví a kosmonautiku). V zabezpečené části hangáru Discovery, kam má přístup asi jen 200 osob, objevil tašku jeden z pracovníků. Informoval o tom mluvčí NASA.

Foto: Profimedia.cz

NASA má důvodné podezření, že některý z jeho zaměstnanců má co do činění s kokainem. Ilustrační foto

Článek

Floridské Kennedyho vesmírné středisko na Floridě žije kokainovým skandálem, ač se Nasa snaží problémový nález značně bagatelizovat. Před důležitou misí, která má proběhnout v březnu, to však není jednoduché.

"V žádném případě netolerujeme našim zaměstnancům užívání ilegálních látek," komentoval nález ředitel Kennedyho vesmírného střediska Robert Cabana.

NASA v současné době testuje své zaměstnance na přítomnost drog v těle. Zaměstnanci jsou vyslýcháni a prověřují se i bezpečnostní záznamy. Podle vedení NASA však nebyly žádné problémy se zařízeními a neobjevily se ani jiné indikátory toho, že by nějaký z pracovníků pracoval pod vlivem drog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám