Hlavní obsah

Těhotná sexbomba Bendová dohodila Belohorcové porodníka

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Zuzana Belohorcová už čeká každým dnem narození dcery Salmy. A už ví, kdo ji přivede na svět. Alice Bendová jí dohodila porodníka v motolské nemocnici. Sama tam bude za čtyři měsíce rodit i svého druhého potomka.

Článek

"Alička u pana primáře Vlka v Motole rodila syna Vašíka a pěla samé ódy. Naprosto mu věřím, je úžasnej," řekla Novinkám Zuzana Belohorcová. Její kolegyně Alice Bendová, která je v pátém měsíci těhotenství, bude v Motole rodit i druhého potomka. Pohlaví ještě nezná, ale tuší, že to bude opět chlapec.

Termín porodu má  Belohorcová už za dva týdny. Rodit chce přirozenou cestou. O tom, zda si pomůže od bolestí epidurální anestezií, přemýšlí. "Uvidí se během porodu, nechám to na lékařích," prozrazuje.

Její přítel Vlasta Hájek bude u porodu. "Vlastík se moc těší, narození prvního mimča si nemůže nechat ujít. Bude mi velkou oporou," prozrazuje Zuza. 

Moderátorka stále pracuje a točí na večírcích reportáže pro internetovou televizi. "Už je to ale únavné. Ten devátý měsíc bych nechala zrušit," říká Zuzana, která v těhotenství nabrala šestnáct kilogramů. "Valím se jako sud, už aby byla Salmička venku," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám