Hlavní obsah

Agáta Hanychová byla na gynekologické operaci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Agáta Hanychová (25) prodělala v pondělí gynekologickou operaci. Více ale prozradit nechtěla. "Nejsem jako Lucie Bílá, abych vyprávěla podrobnosti," řekla Novinkám.

Článek

"Ano, byla jsem na gynekologické operaci. Víc opravdu neřeknu," řekla Novinkám modelka. "Cítím se v pohodě, druhý den po operaci už jsem měla práci," prozradila.

S kamarádkou, modelkou Hankou Chymčákovou vyrazila na párty nového klubu Mazanej králíček. "Jsem na mejdanu po dlouhé době. Prakticky jsem přestala pít. Můj přítel Honza mě hodně zkrotil a jsem s ním neskutečně šťastná," přiznala Agáta. 

Za svým přítelem, motokrosovým závodníkem Honzou Brabcem, odlétá už v sobotu do Los Angeles. "Zdržím se pět týdnů. V únoru je v Čechách stejně okurková sezóna, tak mi nic neuteče. Vstupy do rádia Evropa 2 předtočím. A máte se na co těšit," říká modelka. 

Na paškál si vezme třicet českých celebrit, které nemá ráda a nebude je vůbec šetřit. "Očekávám hodně žalob, protože budu říkat o známých tvářích pravdu a nebudu se vyhýbat ani tématu drog," dodala Agáta.

Otevření nového klubu, který je pojat celý ve stylu legendárního filmu Pulp fiction, si nenechala ujít řada známých tváří. Na růžovém cadillacu zapózovali Jiří Korn, Gábina Partyšová, Miluše Bittnerová nebo modelky Bára Kolářová a Kateřina Sokolová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám