Hlavní obsah

Sexy Kerestešová ze seriálu Vyprávěj ukázala nového milence

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka a herečka Andrea Kerestešová (25) má nového milence. Chodí s majitelem reklamní agentury Honzou Leitnerem. Exkluzivně to prozradila Novinkám.

Článek

"Jsme spolu a jsem velmi zamilovaná," přiznala Novinkám Andrea Kerestešová. Délku vztahu ale prozradit nechtěla. "Jsme spolu odjakživa a doufám taky, že navždy," řekla herečka na otevírací párty restaurace a music clubu Mazanej králíček, kam s novým přítelem Honzou Leitnerem dorazila.

Kerestešová je původem ze Slovenska, v Čechách se poprvé předvedla v reklamě na mobilního operátora, ve které leštila obrazovku. Zahrála si také ve filmu Rafťáci a nyní exceluje v seriálu České televize Vyprávěj. Kvůli seriálu se na chvíli stala blondýnkou, nyní se zase vrátila ke své původní barvě vlasů. 

"Na Slovensku už nepobývám. Tři roky už žiji v Čechách. Přestěhovala jsem se především kvůli práci," prozradila půvabná modelka a herečka. 

Její nový přítel Honza Leitner, stejně jako jeho bratr - dvojče Šimon, má pro modelky slabost. Honza chodil s Vicemiss ČR 2003 Markétou Divišovou a Šimon byl dokonce ženatý s Miss ČR 1995 Petrou  Minářovou. Před dvěma roky se rozvedli. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám