Hlavní obsah

Marcelu Březinovou sněhová kalamita téměř odřízla od světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Marcela Březová (49) si na přívaly sněhu nestěžuje, přestože jí i celé rodině značně komplikují život. Vzhledem k tomu, že bydlí s rodinou ve vesnici pár desítek kilometrů za Prahou, sněhová kalamita ji téměř odřízla od okolního světa. V uplynulých dnech zpěvaččinou největší starostí bylo, aby se jí podařilo dovést děti do školy.

Článek

"Postupně ale přicházím na to, že celkově sníh člověka nesmírně zklidní. Když jsme byli o víkendu doslova zavaleni sněhem, řekla jsem si - nakonec, o co jde? Když to nepůjde, prostě nikam nepojedeme a budeme si užívat neplánovaného volna. Vyrazíme si na lyžích a pak budeme u kamen odpočívat," svěřuje se Korzu zpěvačka, která si vůbec nepřipouští, že letos v listopadu oslaví padesátku.

Kromě oslav životního jubilea ji čeká i velká oslava třicetileté spolupráce s OK Bandem. Neobyčejně vitální Marcela Březinová, které by sexy postavu mohly závidět i velmi mladé ženy, si nedávno zazpívala v pěvecké soutěži Duety… když hvězdy zpívají.To, že vypadla jako první, ji už přebolelo.

"Nemám čas přemýšlet nad tím, co bylo, nehledě na to, že někdo prostě musí odejít jako první. Mám nasmlouvány spousty vystoupení, rozhodně se nenudím," říká zpěvačka.

Stárnout se musí umět

A jak to dělá, že vypadá stále tak skvěle? "Nesnažím se zastavit čas a za každou cenu vypadat mladší. Stárnout se musí umět, snažím se být především celkově v pohodě, nestresovat se. Mě dobíjejí práce a rodina," tvrdí Březinová.

A dodává, že si sice občas zacvičí a plánovitě se nepřejídá, ale žádné speciální diety ani například zásady dělené stravy nedodržuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám