Hlavní obsah

Lopezová a Affleck dostali kázání od Madonny

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Královna popu Madonna je překvapena chováním hereckého páru Lopezová - Affleck. Tvrdí, že mediální rozruch kolem jejich plánované svatby si způsobili svým vlastním chováním.

Článek

Madonna ví nejlépe, jak je obtížné před novináři uchránit vlastní soukromí. Jennifer Lopezovou a jejího nastávajícího chotě Bena Afflecka však podezírá, že mediální pozornost na sebe záměrně přitahovali.

.: Jennifer Lopezová a Ben Affleck od sebe novináře rozhodně neodhánějí.

Médiím se příliš předváděli

"Do určité míry se médiím dvořili. Nakonec - chápu, že je to jejich práce, ale nějakou část svého soukromí by si měli nechat pro sebe. Víte, já nechci Jennifer a Bena soudit. Můžeme se jen domnívat, proč se stalo to, co se stalo," uvedla Madonna.

"Pokud je člověk skutečně zamilovaný, žádní paparazziové vás nemohou donutit, abyste nebyli se svým partnerem spolu. Nevěřím, že Ben a Jennifer zrušili svatbu kvůli novinářům. Pokud je to však pravda, měli by se stydět. I v osobních vztazích je třeba neustále počítat s tím, že je člověk veřejnou osobou," poznamenala zpěvačka.

Madonna si dosud dokázala poradit

Faktem zůstává, že Madonna by mohla i ostatním celebritám dávat lekce, jak nakládat se zvídavými novináři. Zpěvačka totiž ví vždy přesně, jak si nenechat soukromí narušit a přitom proti sobě příliš nepopudit novinářské tlupy.

Reklama

Výběr článků

Načítám