Hlavní obsah

Laurinová končí mateřskou, šestnáctiměsíční dceru hlídá chůva

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Sabina Laurinová končí mateřskou a vrací se do práce. Začíná zkoušet nový muzikál Baron Prášil a tak šestnáctiměsíční dceři Maje musela najít paní na hlídání.

Článek

"Zkoušky jsou v začátcích a tak zkouším buď dopoledne nebo odpoledne. Zatím to tedy jde. Maju hlídají na pár hodin rodiče, partner nebo skvělá paní na hlídání, kterou jsem našla. Jinak jsme pořád spolu," řekla Novinkám Sabina Laurinová. "Jak se bude zkoušení stupňovat, bude to asi horší. To od sebe budeme výrazně častěji, " prozrazuje Sabina Laurinová.

Laurinová po porodu dcery Maji vzala první dlouhodobou práci. "Až budeme normálně hrát, bude to v pohodě. Večer odběhnu na čtyři hoďky a to taťka zvládne. Navíc mám ještě dvě alternace, takže to tak často nebude," vysvětluje Sabina.

Herečka se na zkoušce Barona Prášila ukázala ve skvělé formě. Je neuvěřitelně štíhlá. "Za to můžu děkovat Maje. Kila byla dole hned. Lítání kolem dětí ani přibrat neumožňuje," říká Sabina. 

V muzikálu se potkává i se svým expřítelem a otcem dcery Valentýnky Pepou Vojtkem. Problém v komunikaci prý už dávno nemají.

Vedle Barona Prášila přijímá Sabina i další pracovní nabídky. Od března se vrací do muzikálu Jack Rozparovač a také bude moderovat na Primě nový pořad Mladší o pár let. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám