Hlavní obsah

Finalistky České Miss přestály ve zdraví turbulence cestou do exotického ráje

Novinky, Jakub Kynčl
Punta Cana

Velmi dlouhý jedenáctihodinový let finalistek České Miss 2010 se obešel bez větších potíží. Tradiční turbulence dívky ustály a otevřely si tak cestu k desetidennímu pobytu v Dominikánské republice, kde absolvují soustředění.

Článek

"Měly jsme trochu strach, ale v těch místech byly naštěstí jen relativně malé turbulence," sdělila pocity dvanáctky adeptek na korunku královny krásy jedna z finalistek, Tereza Maláčová.

Dívky tráví svou dovolenou ve známém dovolenkovém resortu Punta Cana. Zástupci cestovní kanceláře ESO travel jim pak zajistili pobyt v exkluzivním hotelu Majestic Elegance, který patří k těm nejlepším hotelům v oblasti.

Do prvního dne sice finalistky a jejich doprovod přivítala zatažená ranní obloha, ale brzy ji vystřídalo jasné, slunečné počasí. Denní teploty se v Dominikánské republice nyní pohybují kolem 28 stupňů.

Na koních k vodopádům

O víkendu fotily dívky pro katalog České Miss 2010. A Pepé Majeský, režisér finálového večera, který bude v březnu vysílat v přímém přenosu TV Nova, se vydal na obhlídku a vyhledával nejlepší místa pro natáčení televizních medailonků finalistek.

Krásky navštíví hlavní město Santo Domingo, v němž se setkají s vládními představiteli Dominikánské republiky, mimo jiné s ministrem kultury. Čeká je rovněž výlet na krásný poloostrov Samaná. Na koních se tam vydají k vodopádu El Limón a projedou se také na terénních buginách.

Reklama

Výběr článků

Načítám