Hlavní obsah

Muži myslí na sex skoro 5000krát za rok, dojde na něj však stěží stokrát

Novinky, Jakub Kynčl

Nejnovější studie serveru Onepoll.com, který se zaměřuje na marketingový průzkum, potvrdila známou informaci černou na bílém. Muži opravdu myslí velmi často na sex, konkrétně zhruba 13krát denně, což je zhruba 4745krát ročně. Třetina dokonce přiznala, že je to ta první věc, na kterou pomyslí ráno. Svou myšlenku naplní však jen zhruba dvakrát týdně, zhruba 104krát za rok.

Foto: Profimedia.cz

Muži přeměňují své milostné představy v realitu jen velmi zřídka. Ilustrační foto

Článek

Nový výzkum mimo jiné potvrzuje domněnku, že muži myslí na sex častěji než ženy. Ty nad ním údajně přemítají jen 1825krát v roce, tedy asi pětkrát denně.

"Muži jsou známí tím, že na sex myslí velmi často, ale zjištění jak často, je docela ohromující. Zdá se, že muži mají sex v hlavě takřka kdekoliv, nezáleží na tom, co zrovna dělají. Vždyť i první ranní myšlenka třetiny z nich směřuje právě k sexuálnímu kontaktu. Když zahlédnete svého muže s nepřítomným pohledem, tak víte, nad čím asi přemítá," uvedl mluvčí marketingové společnosti.

Ženy méně spokojené

Studie, v níž odpovídaly tři tisíce osob, také ukázala velký nepoměr mezi tím, jak často muži na sex myslí a jak často ho ve skutečnosti provozují. Tři čtvrtiny z nich navíc tvrdí, že jsou s frekvencí pohlavních styků ve svém životě spokojeni. Stejný pocit však sdílí jen 58 procent žen.

A nejlepší cesta, jak svůj protějšek naladit na noc plnou vášní? Většina mužů se domnívá, že večeře při svíčkách či uvolňující masáž je tou nejlepší cestou, jak ženu připravit na dlouhou noc. Ženy naproti tomu raději pustí romantickou hudbu a svému choti uvaří jeho oblíbené jídlo, čímž se ho pokusí dostat do dobré nálady a následně svést.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám