Hlavní obsah

Pepovi Vojtkovi zakázali nosit snubní prsten

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Pepa Vojtek (44) je teprve týden ženatý s tanečnicí Jovankou Skrčeskou (31) a už musí sundat snubní prsten. Ke kostýmu k muzikálu Baron Prášil, kde hraje Pepa titulní roli, přibudou ještě šperky, a snubní prsten tak musí zůstat v šatně.

Článek

"Kostým ještě není finální. Přibude ještě zdobení, šperky, klobouk," prozradila Novinkám PR manažerka muzikálu Baron Prášil Martina Jandová. A právě kvůli šperkům bude muset snubní prsten sundávat. 

Baron Prášil celé představení odehraje jen v jednom kostýmu. Vyjde na 50 tisíc korun. Látky přivezl kostýmní výtvarník z Itálie. U kostýmu je speciální zpracování střihu, aby se herci mohli pořádně pohybovat, protože je čekají létací, kaskadérské a taneční scény.

Pepa Vojtek, Dan Hůlka a Marian Vojtko, kteří se v roli Barona Prášila budou střídat, nedostanou paruky. Dobový rokokový účes jim umělečtí maskéři vytvoří z jejich vlasů.

Kostýmy už si vyzkoušeli také Tomáš Trapl a Vilém Čok, kteří v muzikálu získali roli Wilcoxe. Během představení vystřídají šest kostýmů za 150 tisíc korun. Aby působili jako obézní muži, budou nosit "vatón". "Je zpracovaný podle anatomie tlustého člověka," dodala Jandová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám