Hlavní obsah

Bývalá moderátorka Novy Nicol Lenertová se vrací: chystá svatbu a desku duetů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá moderátorka zpráv televize Nova Nicol Lenertová (34) se po letech objevila na veřejnosti. Novinkám prozradila, že se chystá vydat desku duetů a s přítelem Jaroslavem Kalátem (35) plánují svatbu.

Článek

"Sehnala jsem sponzory a příští rok bych chtěla vydat desku duetů. Pozvu si hosty z řadu známých zpěváků," řekla Novinkám Nicol Lenertová. "Jako žádný velký návrat to neberu. Nejsem naivní. Vím, že jsem upadla v zapomnění. Sejde z očí, sejde z mysli platí a já v televizi už nejsem pořádně dlouho," říká.

"Je to pro mě spíš srdeční záležitost. Nejde o popularitu. Baví mě to a také se to hodí na akcích. Můžu nabídnou víc než jen o moderování," vysvětluje.

Na prvním místě je pro ni teď ale rodina - přítel Jaroslav a synové Jaroušek (4 roky) a osmiměsíční Dominik. "Mám život rozdělený do etap. Teď je na prvním místě rodina. S klukama mám spoustu práce," vysvětluje bývalá novácká hvězda. 

Přítel Jaroslav úspěšně podniká v realitách, a Nicol tak poskytuje finanční zázemí. Na pracovních nabídkách tak není závislá. "Můžu si dovolit luxus pracovat jen pro rozptýlení. Mám velké štěstí, že můj partner se o nás postará, "říká.

S přítelem po pětiletém vztahu už plánují i svatbu. Do dalšího dítěte se ale nehrnou. "O svatbě se bavíme čím dál intenzivněji. Brzy asi bude. Další dítě ale neplánujeme. Tři chlapi doma mi úplně stačí," dodala Lenertová na otevření dětského koutku v restauraci La Casa Argentina. 

Prohlédnout si dětský koutek dorazili také Markéta Hrubešová s dcerou Christel, Míša Maurerová s dvojčaty Pepou a Magdou, Jan Antonín Duchoslav se synem Antonínem, Taťána Vilhelmová se syny Františkem a Cyrilem a  další hvězdy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám