Hlavní obsah

Playmate Kachtíková: roční dcera vydělává statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá playmate a modelka Lucie Kachtíková už do světa modelingu zasvěcuje i roční dceru Sofii. Ta už má za sebou první velkou kampaň a inkasovala za ni šestimístnou částku.

Článek

"Sofinka fotila kampaň na firmu s elektronikou. Nafotily jsme společně celý katalog," prozradila Novinkám Kachtíková. "Chtěli na kampaň modelku a dítě a my jsme se jim líbily obě," prozrazuje.

"Až jako modelka budu patřit do šrotu, tak mám alespoň nástupkyni. A Sofinka mě a přítele Martina bude živit," směje se Kachtíková. Její dcera má prý pro modeling vlohy. "Nafotily jsme skoro sto fotek a ona neuvěřitelně pózovala. Fotograf říkal, že takové dítě na focení ještě nezažil," vysvětluje. 

Honorář dostaly Lucie a roční Sofinka každá svůj. "Bylo to Sofinky první focení a už za to dostala opravdu slušnou výplatu. Částka měla pět nul, víc neprozradím," řekla bývalá Playmate. 

Lucie s přítelem Martinem žijí na psí knížku, svatbu zatím neplánují. "Nevidím důvod proč, takhle nám to vyhovuje," dodala. 

Reklama

Výběr článků

Načítám