Hlavní obsah

Miss Pavelková: Ve Venezuele mě napadli moskyti

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Isla Margarita/Praha

Finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková se na dovolené ve Venezuele zapomněla jeden den namazat krémem proti moskytům a výsledkem je pobodané celé tělo známé modelky.

Článek

"Jen jednou jsem zapomněla a mám bodance naprosto všude. Pálí to a svědí. Je to peklo," řekla Novinkám Pavelková

To je však prý jediná chyba čtrnáctidenní dovolené. Pavelková si užívá sluníčka na dovolené na venezuelském ostrově Isla Margarita. Oslavila tu už Nový rok. Ubytována je v luxusním pětihvězdičkovém resortu. 

"Na pár dní jsem luxus opustila a vydala se na výlet na pevninu do Venezuely. "Navštívila jsem národní park Canaima a viděla největší vodopád světa Salto Angel. Byla jsem ubytovaná v chajdě na řece Orinoko ve vesničce domorodých Indiánů Warao. Ta příroda mě naprosto dostala," vypráví modelka.

Velkým zážitkem byla projíždka na člunu na řece Orinoko. "Chytali jsme piraně. Mému známému se opravdu podařilo jednu ulovit," líčí zážitek Romana, které už do odletu zpátky do Čech zbývá jen pár dní. "Teď se už budu jen slunit a užívat si luxusu v resortu," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám