Hlavní obsah

Britovi museli mužství vyřezat z ocelové trubky až hasiči

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Southampton

S velmi choulostivým problémem se musel na záchrannou službu a posléze i hasiče obrátit muž z britského Southamptonu. Ten uvízl penisem v kovové trubce a nemohl se z ní za žádnou cenu dostat. Záchranáři však také neměli vybavení na to, aby mu pomohli, a tak museli nakonec zasáhnout hasiči, kteří přirození zaklíněné v trubce osvobodili až speciální bruskou.

Foto: Profimedia.cz

V nemocnici si dlouho nevěděli s podivínem rady. Pomohli až hasiči. Ilustrační foto.

Článek

Lékaři v southamptonské centrální nemocnici, kam se muž s trubkou dostavil, ho nedokázali z pevného kovového sevření vymanit. Na řadu tedy museli přijít hasiči a hrubá, přesto však doslova milimetrová práce.

Mluvčí uvedl, že celkem sedm hasičů muselo asistovat u velmi choulostivého případu vyprošťování zhruba 40letého muže, který nepodal přesnější vysvětlení, jak se do této nepříjemné situace dostal.

"Byla to velmi delikátní akce, která vyžadovala opravdu velice pevnou ruku. Navíc se tým bál, aby se trubka během řezání příliš nezahřála. Byl to velmi neobvyklý výjezd a jsem si jistý, že se ten muž již do podobné situace nikdy nedostane," dodal mluvčí hasičů.

Hasiči muže nakonec po několika desítkách minut z trubky vysvobodili. Až na několik menších odřenin a napuchlý úd se mu však nic vážnějšího nestalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám