Hlavní obsah

Opilá Mariah Carey ze sebe při slavnosti nedostala souvislou větu

Novinky, Jakub Kynčl
Palm Springs

Obrovský trapas se přihodil zpěvačce Mariah Carey při slavnostní řeči na filmovém festivalu v americkém Palm Springs. Popová diva měla pronést řeč u příležitosti převzetí svého ocenění za svůj herecký výkon ve snímku Precious, jenže toho nebyla schopná. Celkem pětiminutová řeč příliš nedávala smysl, zpěvačka se stále hihňala a byla evidentně v silně podroušeném stavu.

Článek

Nejdříve nikdo netušil, že by něco mohlo být v nepořádku. Nadšená zpěvačka přicupitala na pódium a skočila okolo krku režiséra Lee Danielse a radostí výskala. Kámen úrazu přišel v ten moment, kdy se chopila mikrofonu a začala mluvit. Tedy přesněji řečeno drmolit.

Ve chvíli, kdy ze sebe začala Carey soukat děkovnou řeč, která nedávala smysl, tak už všichni tušili, že to známá zpěvačka a nyní i úspěšná herečka přehnala přinejmenším s alkoholem. Vynořily se i spekulace, že mohla alkoholem zapít prášky na celkové utišení.

Režisér Lee Daniels později pro News Channel 3 zpěvačku omlouval tím, že měla příliš mnoho šampaňského a přitom vůbec nejedla. Minutovou ukázku toho, co Carey na vyhlašovaní předvedla, si můžete prohlédnout ve videu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám