Hlavní obsah

Pomeje: rozchod s Bartošovou mi přinesl kšefty za statisíce

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec a producent Jiří Pomeje (44) se pomalu zvedá ze dna. I když tvrdí, že psychicky je na tom po rozchodu se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (43) velmi špatně, pracovně se mu začíná velmi dařit a dostává jednu nabídku za druhou. Exkluzivně to prozradil Novinkám.

Článek

"Ukázalo se, že si spousta lidí mé práce cení a podrželi mě v tak těžké situaci. V tuto chvíli se rozhoduji mezi sedmi pracovními nabídkami. Do 15. ledna to chci rozseknout. Od února bych měl začít makat," řekl Novinkám Jiří Pomeje. "Dostal jsem nabídku na dva filmy, na práci manažera. Je toho spousty," prozrazuje Pomeje. 

Aby mohl začít vydělávat, musí nejdříve vyřešit situaci se správkyní konkurzní podstaty, které by měl všechny své příjmy odevzdávat. "Mým prvním úkolem je vyřešení této situace. Mám nabídku, o které mluvit nechci, ale díky které to budu mít snad za sebou. Od února bych tak mohl v pohodě vydělávat na sebe," vysvětluje. 

Pomeje se už odstěhoval od kamaráda Pavla Páska, který mu ve svém domě nabídl azyl poté, co ho Iveta Bartošová opustila. "Bydlím díky velkému kamarádovi z Uhřiněvsi a bydlím dobře," říká herec a producent. 

Psychicky na tom dobře ale není. 17. ledna to budou dva měsíce od rozchodu s Bartošovou. "Trápím se jako zvíře a svátky tomu nepřidaly. Iveta se mnou stále nekomunikuje a ani já jí nekonktatuji. Nepustila mě domů, vzkázala mi přes média, že dárek k Vánocům by ode mě nepřijala. Nebudu se nutit někam, kde mě nechtějí," vysvětluje.

"Jestli přijde rozvod, tak přijde. Nic s tím neudělám. Stále ale věřím," dodal Pomeje.

Reklama

Výběr článků

Načítám