Hlavní obsah

Nejzajímavější videa roku 2009

Novinky, Jakub Kynčl

Uplynulý rok přinesl mnoho kuriózních zpráv, přičemž některé doprovázela velmi zajímavá videa. Za několika z nich jsme se rozhodli v posledních momentech roku ohlédnout.

Článek

1) UFO nad ČR

O pozornost si jistě říká kauza neidentifikovatelných létajících objektů nad ČR,  se Podivná oranžová světla mohla být pouze vznášejícími se hořícími lampióny. Vyděsila tisíce lidí v průběhu několika měsíců. Do redakce přišly stovky pozorování, fotek a video záběrů. Na video čtenářky Jany Kopecké, které sérii odstartovalo, se můžete ještě jednou podívat.

2) Chycený "mimozemšťan" do pasti

I v druhém případě má video značně mystický podtext. Mexická televize dala do oběhu záběry zcela neznámého živočicha, kterého chytil a utopil tamější farmář. Další podobný tvor tehdy prý z místa utekl. Podivné je, že testy ukázaly, že stvoření má DNA, kterou nemá žádný jiný živočich na Zemi. Člověka až zamrazí, když se dozví, že farmář, který živočicha utopil, uhořel poté, co se mu samovznítilo auto. K samovznícení prý došlo při vysoké teplotě, které nejde za běžných okolností docílit.

3) Nástup Susan Boylové

A i třetí video je tak trochu z jiného světa. Tentokrát však není obklopeno mystickým příběhem, ale výjimečnou aurou a talentem zpěvačky, kterou svět objevil v show Britain´s got Talent. Susan Boylová, se stala doslova přes noc hvězdou internetu. Svým výkonem v soutěži totiž překvapila nejen porotu, ale i milióny lidí po celém světě. Její podání písně I Dreamed a Dream z muzikálu Bídnici bylo prvním momentem, kdy svět zaregistroval novou pěveckou hvězdu.

4) Kolaps vedle striptérky

S velkým množstvím pobavených ohlasů se setkalo video 26letého italského mladíka, který zkolaboval vedle striptérky na erotické show. O nejrůznějších kolapsech při erotických hrátkách se povídá mnoho vtipných historek, málo kdy je však můžeme vidět na videu.

5) Neuvěřitelně opilý řidič

Na závěr jsme si nechali video, které budiž i takovým varováním pro silvestrovskou noc.  Záběry nejmenovaného 36letého opilého řidiče na jednu stranu pobaví, ale při menším zamyšlení se nad nimi, může člověka i zamrazit. Pouliční bezpečnostní kamery muže zaznamenaly, jak se motá opilý okolo svého automobilu, močí na chodník, křičí na auto zaparkované před ním a finálně ujíždí policistům "ďábelskou rychlostí" 25km/h.

Nejzajímavější kuriózní videa roku 2009: Anglie se baví záběry nejopilejšího britského řidiče

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám