Hlavní obsah

Kuchařová a Vignerová: první fotky z Buenos Aires

– Buenos Aires
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss World Taťána Kuchařová (22) a úřadující Miss ČR Aneta Vignerová (21) společně oslavily Silvestr v Buenos Aires. Bujará oslava to ale nebyla. Již v pátek dopoledne musely být čerstvé na slavnostní zahájení Rallye Dakar, jehož byly ozdobou.

Článek

Loňský rok byl pro Anetu Vignerovou velmi úspěšný. Našla si nového partnera, zámožného podnikatele Kamila Balbouha a stala se nekrásnější dívkou České republiky. Také se vrátila ke studiu, od září studuje v Praze podnikatelskou školu. 

Taťána s Anetou byly ubytovány v Buenos Aires v luxusním hotelu Hilton. Tam strávily i silvestrovský večer. V pátek se zúčastní slavnostního ceremoniálu Rallye Dakar na Plaza de la República. V doprovodném voze pak absolvují první etapu až do Cordoby. Do Prahy se vrací 4. ledna.

"Dakarskou rallye jsem zatím neměla možnost takzvaně zažít na vlastní kůži, ale to se za pár hodin změní. Jedná se o fenomén s celosvětovou popularitou. Obdivuji všechny, kteří se postaví na start a ještě více ty, co závod dokončí," řekla Kuchařová před zahájením závodu.

Aneta Vignerová rychlou jízdu miluje, zatím ale jen jako spolujezdec. Řidičský průkaz ještě nemá. "Je to skvělý pocit, když auto vystřelí a síla zrychlení vás zatlačí do sedačky," říká Aneta.

"Jsem opravdu ráda, že jsem dostala možnost být tady v Buenos Aires, zažít Rallye Dakar a proniknout do jejího zákulisí. Jednou bych chtěla podobně náročný závod absolvovat. Dunivý zvuk silných motorů je úžasný a je radost dívat se na tu záplavu barev, ladných křivek a spoutané síly pod kapotami závodních aut," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám