Hlavní obsah

Majitelku kočky znervózňovala hravost zvířete, tak zavolala policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Policejní operátoři z celého světa by se mohli ve vyprávění bizarních příhod kolem Vánoc předhánět. O Vánocích tísňové číslo britské policie zavolala žena, jíž znervózňovala příliš hravá kočka. Zvíře si prý nesnesitelně dlouho hrálo s drátem, až se její majitelka nakrkla a chtěla si na pomoc přivolat muže zákona.

Článek

Bizarní příběh o telefonátu z Manchesteru se teď stal jedním z varovných příkladů v kampani policie, která se snaží varovat veřejnost před zneužíváním tísňového čísla určeného pro skutečnou pohotovost.

Nedávno jeden operátor z Anglie popsal příběh ženy, která volala několikrát muže zákona, protože její manžel odmítal sníst slavnostní večeři. 

Britská policie tvrdí, že jen na Štědrý den a Boží hod volalo tísňovou linku 1 377 999 lidí, ale jen zlomek z nich skutečně potřeboval okamžitou pomoc. Jedním z takových telefonátů byl ten od muže z Boltonu, jenž se na Boží hod bál jít po zledovatělém chodníku dopředu i zpět a požadoval pomoc policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám