Hlavní obsah

Paris Hiltonová věřila na Santu do šestnácti

Paris Hiltonová má prý sice IQ jako Einstein, ale na Santu Clause věřila ještě do šestnácti. Prý 25. ráno běžela ke stromečku a hledala dárky jako malé dítě. Vždycky byla moc ráda, když zmizely sušenky a mléko nachystané pro Santu, což byl pro ni důkaz jeho existence. Šestnáctého roku jejího života přišlo kruté vystřízlivění a Paris naštvanost vyřešila po svém, rozbaluje dárky už 24. prosince.

Článek

Pro našince to sice není nic neobvyklého, ale v anglosaských zemích musejí děti čekat s rozbalováním až na ráno 25. prosince. Santa totiž na rozdíl od Ježíška nosí dárky až v noci ze Štědrého dne na Boží hod.

„Obvykle si rozbalujeme dárky hned ráno. Já jsem v ten čas jako dítě, nemůžu se dočkat. Věřila jsem na Santu do šestnácti!“ přiznala hříšně bohatá skandalistka na počátku týdne.

Paris ale letos roztrhala obaly už 24. prosince a svým fanouškům se na Twitteru ještě na Štědrý den svěřila: „Zrovna otevírám dárky od svého miláčka. Jsem tak šťastná! Letos mě skutečně rozmazlil a dal mi tolik úžasných dárků. Je pravda, že diamanty jsou nejlepší kamarádkou pro každou dívku. Nemám slov.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám