Hlavní obsah

Nechtěné dárky lze v netradičním obchodě vyměnit za jiné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lublaň

Pokud jsou vaše skříně plné nechtěných dárků z Vánoc, můžete využít originálního obchodu ve slovinské Lublani a vyměnit je tam za jiné zboží. Nakupující si v tomto krámě jednoduše vykšeftují své nechtěné dárky za něco, co se jim líbí.

Článek

„Přišli jsme s nápadem otevřít obchod pro lidi, kterým se nezamlouvají dárky, které dostali a mohou je zde vyměnit za jiné. Je to zvláště výhodné v této době posedlosti vánočním shonem a nakupováním,“ říká jedna ze zakladatelů obchodu Masa Cvetková.

„Myslím, že je to skvělé. Doma máme spoustu dárků, které někdo dostal a teď je nechce. Někteří lidé také pro mě nevybrali ty správné věci,“ říká nakupující dívka.

„Tady ty věci můžete vyměnit. Nové si vyhlídnete na vystavených fotkách. Stačí si jen vzít jejich číslo a pak si je vyzvednout pod vánočním stromečkem,“ dodává.

Tato metoda předávání dárků může však také vyhovovat lidem, kteří by nepotřebné věci jinak vyhodili do popelnice. Nízká cena zboží nakupujícím velmi vyhovuje zvláště v době nynější ekonomické krize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám