Hlavní obsah

Brožová dostala statisícový honorář: předvedla se ve svatebních šatech

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (41) je bez partnera. Vztah s podnikatelem Peterem Kovarčíkem je minulostí. Novému vztahu a další svatbě se ale nebrání. A že jí to ve svatebních šatech opravdu sluší.

Článek

Kateřina Brožová byla hvězdou Vánočního koncertu na pražském Žofíně. Na koncertě nejen zpívala, ale také ho celý uvedla. A honorář byl podle informací Novinek pohádkový a měl pět nul. "Nebudu se k tomu vyjadřovat, ale byla jsem velmi ale velmi spokojená," řekla Novinkám Brožová.

Sexy herečka a zpěvačka vystupovala v nádherných bílých svatebních šatech, které zdůrazňovaly její vnady. Sama svatbu ale neplánuje. "Jsem bez partnera. Svátky budeme trávit jen s (dcerou) Kačenkou. Bohužel má teď chřipku, tak snad na Štědrý den bude fit," řekla Brožová. "Novému vztahu ani svatbě se do budoucna nebráním. Nikdy neříkej nikdy. Co se má stát se stane," prozradila.

Kačence už předčasně vánoční dárek nadělila. Na její neustálé naléhání jí koupila jezevčíka, kterého pojmenovaly Max.  A také připravily jeden společný dárek. Brožová nazpívala cédéčko s vánočními koledami a prostor tam dostala také její dcera. "Zpívám tam společně se sborem Coro piccolo a také s dcerou. Je to první společná práce," dodala Brožová. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám