Hlavní obsah

David Suchařípa se vrátil k přítelkyni i do televize

Herec David Suchařípa (44) je sportovec tělem i duší. Kdysi populární doktor Kroupa z Ordinace v růžové zahradě, který sport také miloval, si navíc potrpí na návraty. Vrátil se nejen ke své bývalé přítelkyni Daniele, která pochází z Frenštátu pod Radhoštěm, vrací se i na televizní obrazovku.

Článek

A přestože si David své soukromí pečlivě hlídá, přece jen něco prozradil. "Letos budu trávit Vánoce na Valašsku, jsem zvědavý, čím mě tam překvapí," říká s úsměvem herec, jehož domovskou scénou je především pražské Divadlo Palace. A hned dodává, že lenošit nebude dlouho a hned po Štědrém večeru se spolu s partnerkou, jako každý rok, přesunou na hory, kde prožijí i silvestra.

S alkoholem to na silvestra nepřehání

Jako správný sportovec herec David Suchařípa tvrdí, že s alkoholem to nikdy, natož poslední den v roce, nepřehání. "Nejsem abstinent, ale ani si nemyslím, že je nutné stihnout na silvestra vypít všechno, co jste za rok nevypili. Držím se zásady, že v nejlepším se má přestat," tvrdí. Nejen proto chodí David nejraději do postele kolem jedné hodiny po půlnoci. Má k tomu i další, velmi pádný důvod.

"Neumíte si představit, jak nádherný je svah na Nový rok tak v devět hodin ráno. Ožralové jsou ještě v posteli a já se třeba i sám proháním po svahu, prostě nádhera. To si člověk nemůže nechat ujít," pochvaluje si herec, kterého bychom příští rok měli vídat na Nově v seriálu Tísňová volání, kde hraje obětavého hasiče.

Reklama

Související témata:

Související články

Trumpová se rozvádí se čtvrtým manželem

Podnikatelka českého původu Ivana Trumpová (60), za svobodna Zelníčková, podala v New Yorku žádost o rozvod se svým čtvrtým manželem Italem Rossanom Rubicondim...

Anna K. : po chemoterapii poprvé na veřejnosti

Zpěvačka Anna K.(43) se poprvé poté, co přiznala, že bojuje s rakovinou prsu, objevila na veřejnosti. Zpěvačka, která je po třetí chemoterapii, si nenechala...

Výběr článků

Načítám