Hlavní obsah

Janek Ledecký: Nejlepší Štědrý den je pro mě na sjezdovce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Janek Ledecký (47) letos stráví Štědrý den lyžováním ve Špindlerově Mlýně. "Nejlepší Štědrý den je pro mě na sjezdovce. Po vydatném lyžování přijdu domu a uděláme si s rodinou hezký večer. Není nic krásnějšího."

Článek

"Posledních dvanáct let tam trávím tento den vždycky. Podle dlouhodobých předpovědí by v Krkonoších i letos měl být sníh, takže na hory určitě zamíříme znovu," svěřuje se Korzu Janek, který rád lyžuje a využije prý této možnosti i letos.

"Nejlepší Štědrý den je pro mě na sjezdovce. Po vydatném lyžování přijdu domu a uděláme si s rodinou hezký večer. Není nic krásnějšího," říká zpěvák.

Podobně se prý zařídí i na silvestra

"I silvestra plánuji na horách. Je to největší romantika, jaká může být, trávit ho na sněhu. I když na silvestra je dobré trochu přibrzdit s alkoholem, protože pak jsou na Nový rok sjezdovky úplně vymetené. Není tam fakt ani noha," říká se smíchem.

A co si Janek letos přeje pod stromeček? Že by nové lyže?

"Musím říct, že pro mě je fakt těžké říct, co bych si přál. Všem vždycky radím - zapojte fantazii. Jestli mě dokážete překvapit, tak to bude ten největší dárek," prozrazuje Ledecký.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám