Hlavní obsah

Těhotná Petra Faltýnová: poslední přehlídka před porodem

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Petra Faltýnová (30) je v osmém měsíci a stále předvádí na módním mole. Na čtvrteční módní přehlídce v odsvědceném kostele Sacre coeur to bylo naposledy. Nastupuje na mateřskou.

Článek

"Dnes opravdu předvádím naposledy. Jdu na mateřskou," prozradila Novinkám Petra Faltýnová, která s manželem Simonem Šteklem očekává na konci ledna narození prvního potomka.

Manžel ji na její poslední přehlídku před porodem podpořit nepřišel. "Simon dal jako typický chlap přednost hokeji," smála se Faltýnová

Modelka nabrala v těhotenství pouhých deset kilo. Módu pro těhotné tedy ani nepotřebovala, v pohodě se vejde do svého oblečení. Důkazem byly i šaty, které předváděla na velkolepé módní show Star night 2009. Šaty od návrháře Petra Lakrona obvykle předvádí modelka Vlaďka Erbová a Petra je nikde povolit nepotřebovala. 

Módní přehlídka byla spojená s křtem kalendář pro příští rok, který společně nafotily pro Look magazín modelky Vlaďka Erbová, Kristýna Lebedová a Hanka Mašlíková. Těhotná Faltýnová se stala jeho kmotrou. Během večera, který moderoval Rey Koranteng, se obraz z fotografií z kalendáře vydražil za 60 tisíc korun. Výtěžek jde na Unicef.

Reklama

Výběr článků

Načítám