Hlavní obsah

Žena pro zábavu ukazovala řidičům své poprsí, jeden ji v šoku srazil

Novinky, Jakub Kynčl

Posílání zpráv mobilem je nejčastější činností, která narušuje soustředění řidičů. Přesto je však možné ztratit soustředění i jinými způsoby a ještě daleko jednodušeji. Osmnáctiletá Novozélanďanka Cherelle Dudfieldová měla zajímavé hobby, ráda totiž řidičům ukazovala své poprsí. Její koníček se jí ovšem vymstil.

Článek

Její podivné hobby způsobilo dopravní nehodu, při které byla i ona sama zraněna.

"Stála jsem na středové čáře a ukázala prsa několika řidičům. Po chvíli jsem zahlédla auto, které jelo nějak podivně a ve finální fázi mířilo přímo na mě. Rozhodla jsem se utéct, ale stejně mě srazilo. Utrpěla jsem nějaká zranění a netušila jsem, odkud krvácím, a tak mě museli odvézt do nemocnice," uvedla 18letá dívka.

"Byl to jednoznačně vážný přestupek pod vlivem alkoholu, který není možné tolerovat. Ta dívka ohrozila nejen sebe, ale všechny řidiče, kterým se vystavovala. Nebylo možné, aby za něco takového neskončila u soudu," uvedl tamější policista Olaf Jensen.

Dudfieldová tvrdí, že si z nehody vzala ponaučení a varuje dívky, které by něco takového napadlo, ať to nedělají. Soud jí nařídil zaplatit v přepočtu pět tisíc korun a dostala varování, že v případě opakování své činnosti by mohla skončit i za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám