Hlavní obsah

Česká Miss zná finálovou dvanáctku, Maláčová napínala dívky hodiny

Novinky, Jakub Kynčl
Praha

V pražském hotelu Marriot proběhl ve čtvrtek odpoledne pro dívky velmi krušný výběr do samotného finále soutěže krásy. Celkový počet 41 semifinalistek tak porota během čtvrtečního dne zúžila na finálových 12, které se utkají o korunku České Miss. Finálový verdikt padl až v pět hodin večer, přestože se dívky snažily zaujmout porotu svým šarmem už od dopoledních hodin.

Článek

Rozhodování poroty nebylo ani trochu jednoduché, konkurence byla podle ředitelky soutěže Michaely Maláčové letos opravdu velmi vysoká. I proto padlo rozhodnutí o finálové dvanáctce až v nejzazším možném momentu. Po vyhlášení dvanáctky postupujících dívek se v místnosti mísila radost a smutek, jako je tomu ostatně každý rok.

"Jsem vyčerpaná, ale šťastná. Je mi však jasné, že jsem teprve na začátku. K finálovému večeru je to ještě dlouhá a náročná cesta," řekla Novinkám jedna z úspěšných dívek, dlouhonohá tmavovláska z Moravy.

Tradiční kolotoč začíná pro dvanáctku finalistek už velmi brzy. Počátkem ledna odlétají do exotické Dominikánské republiky, kde se začnou připravovat na hlavní finálové boje.

Výhry velkou motivací 

Režisérem celé show bude tentokrát slovenský režisér Pepe Majeský, který mimo jiné režíroval televizní přenos z finále Miss Slovensko 2009. Ředitelka soutěže Michaela Maláčová přislíbila, že bude celý večer originálně pojatý a slovenský režisér toho má být zárukou. 

Na vítězku čeká mimo jiné finanční kontrakt v hodnotě miliónu korun, pronájem luxusního bytu, osobní auto, exotická dovolená, kosmetika, jazykové kurzy, lekce golfu a poukázky na mnoho zajímavých předmětů od nejrůznějších společností.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám