Hlavní obsah

Woodsova manželka požádá o rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

West Palm Beach

V den, kdy fenomenální golfista Tiger Woods pokořil další sportovní metu, zabředl možná hlouběji do osobních problémů. Zatímco ho agentura AP vyhlásila sportovcem desetiletí, jiná americká média oznámila, že jeho manželka a bývalá modelka Elin Nordegrenová požádá o rozvod.

Foto: Matt Sullivan/Files , Reuters

Tiger Woods s manželkou Elin Nordegrenovou

Článek

„Chystá se Tigera opustit,“ citoval magazín People nejmenovaný zdroj blízký rodině. Další to potvrdil: „Rozhodla se. Už si není co rozmýšlet - on se nikdy nezmění.“ Zprávu potvrdily také stanice ABC a NBC. „Je to stoprocentní, (Elin) ale s rozvodem nespěchá. Chce dostat všechnu špínu na povrch, než něco podepíše,“ uvedla ABC.

Woods má s manželkou dvě děti - dvouletého Sama a desetiměsíčního Charlieho. Žena s chlapci prý stráví Vánoce jinde.

Woods v posledních deseti letech dosud nevídaným způsobem dominoval golfovému sportu. Vyhrál 64 turnajů včetně 12 majorů. Woodsova hvězda však začala pohasínat po jeho autonehodě z konce minulého měsíce.

Woods měl řídit pod vlivem prášků a alkoholu. Později přiznal tříletý vztah s barmankou, načež se postupně přihlásilo dalších 13 žen, že byly jeho milenkami. Často jim údajně zaplatit za mlčení.

Tento týden navíc list The New York Times oznámil, že FBI vyšetřuje Woodsova kanadského lékaře. Anthony Galea, který asistoval u léčby kolena golfisty, je podezřelý z prodeje dopingu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám