Hlavní obsah

Kráva jako zázrakem vyskočila dva metry na střechu

Novinky, Jakub Kynčl
Blagdon

Podivnou zábavu si našla kráva v anglickém Blagdonu v hrabství Somerset. Pokoušela se totiž vyskočit na střechu domu - a nakonec uspěla. Sedmnáctiletý soused William de Cothi byl pohotový a krávu na kraji střechy v dvoumetrové výšce vyfotil.

Článek

"Nejdříve jsem si myslel, že to byla jen nějaká iluze a že stojí ve skutečnosti někde za domem a jde jen o nějaký klam. Ale když jsem se podíval pořádně, tak už mi bylo jasné, že stojí opravdu na střeše. Slyšel jsem, že krávy umí skákat poměrně vysoko, takže tak se tam asi i dostala. Jiné cesty nebylo," uvedl mladík.

Majitelka domu přivolala policii jen krátce poté, co přijela domů. Přišla totiž na to, že má vážně poškozenou střechu a domnívala se, že se touto cestou snažil dostat do domu lupič. Případ se však vyřešil, když byli sousedé policií dotázáni, zda neviděli něco podezřelého.

"Jsem docela rád, že se to takhle vyřešilo a nemusíme někoho hledat. Kdyby nebylo sousedů a té fotografie, tak by nám asi opravdu nikdy nedošlo, že tu škodu mohla způsobit kráva," uvedl vyšetřující policista Ray Bradley.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám