Hlavní obsah

Herec Liev Schreiber závidí ženám šaty, rád by si je někdy vyzkoušel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herec Liev Schreiber se v jednom rozhovoru o své nové roli přiznal, že by si rád vyzkoušel dámské oblečení. Do práce by prý rád alespoň jednou v životě přišel jako jeho partnerka Naomi Watsová na jehlách. Ženy totiž podle Lieva chodí na premiéry v úžasných róbách a nosí krásné šperky, zatímco hollywoodští muži mají vždy jen nudný oblek.

Foto: Profimedia.cz

Liev Schreiber s hereckou kolegyní Scarlett Johanssonovou

Článek

Liev vystupuje na Broadwayi po boku Scarlett Johanssonové, v diskuzi o své roli přiznal, že ačkoli je teď vytíženější než manželka Naomi, role závidí spíš on jí. Rád by si zkusil ženštější postavu. „A mohl bys nosit podpatky a šperky,“ odhadla na tiskové konferenci Scarlett. Liev pohotově reagoval s nadšením: „No právě!“

Ovšem s manželkou Naomi teď mají oba na práci méně času, musejí se věnovat jednoletému Samuelovi a dvouletému Alexanderovi. „Člověk chce být s nimi pořád, a když oba pracujeme, je to těžké. Musíte se pak domluvit a podporovat vzájemně. Myslím, že je to těžší, když jsou oba skutečně velmi zaneprázdnění. Jako v každé jiné profesi je to těžké. Člověk chce mít jistotu, že má na svou rodinu čas. Je to složité, ale stojí to za to,“ věří Schreiber.

Reklama

Výběr článků

Načítám