Hlavní obsah

Daře Rolins ukradli auto za dva milióny

– Praha/Bratislava • Aktualizováno
Novinky, Gabriela Wolfová, Jakub Kynčl

Zpěvačce Daře Rolins v noci na středu ukradli v Bratislavě její luxusní vůz Audi Q7 za skoro dva milióny korun. Zpěvačka na to přišla ráno. Díky vyhledávacímu systému bylo auto nalezeno u Malacek.

Článek

Auto bylo Daře Rolins odcizeno přesně v 1:15 ráno. Své audi měla zpěvačka zaparkované před domem svých rodičů, kde trávila noc. Ve voze měla nainstalovaný vyhledávací systém, díky kterému může být nepřetržitě monitorován.

"Vozidlo bylo díky vyhledávacímu systému od odcizení sledováno. Kontaktovali jsme zpěvačku, aby se potvrdilo, že vůz byl opravdu odcizený. Do hledání vozu bylo zapojeno několik vozidel a také letadlo. Auto bylo ráno nalezeno nedaleko Perneku u Malacek," řekl Novinkám zdroj ze společnosti, jejíž letadlo po autě pátralo.

Vůz měl odstraněné poznávací značky.

"Dara se děsí, že v autě nebudou kostýmy, které má připravené na dnešní vystoupení. Krátce po desáté hodině ranní vyjela směrem ke svému nalezenému autu," řekla Novinkám manažerka zpěvačky Eva Skalová.

Dara, která žije s přítelem Matějem Homolou a dcerou Laurou nedaleko Prahy, tráví v Bratislavě minimálně dva dny v týdnu. Je porotkyní v první Česko-Slovenské SuperStar. Svého pracovního působení v Bratislavě využívá i k častější návštěvě rodičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám