Hlavní obsah

Daniel Hůlka má kvůli bolestem problém udržet mikrofon

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák Daniel Hůlka (41) stále trpí kvůli skřípnutému nervu krutými bolestmi zad. Jsou tak silné, že ke konci svého vánočního koncertu už v pravé ruce málem neudržel mikrofon.

Článek

"Je to pravda. Ke konci koncertu záda bolela tak, že jsem mikrofon už skoro neudržel. Bolesti mi vystřelovaly do pravé ruky," řekl Novinkám Hůlka. Navíc brněla tak,  že si ji musel levou rukou podepírat.  "Ale stálo to za to. Byl to jeden z mých nejkrásnějších koncertů," prozradil.

Hůlka stále chodí kvůli skřípnutému nervu, který tlačí na míchu, na infuze. "Mám za sebou osm infuzí, ještě mě čekají ve Vojenské nemocnici v Praze dvě. Začal jsem také s rehabilitacemi, což je neuvěřitelná bolest. Ale jinak to prostě nejde. Chci být co nejdříve fit," vysvětlil zpěvák.

Původně měla být hlavním hostem Hůlkova vánočního koncertě zpěvákova expřítelkyně Šárka Vaňková se svým dívčím kvartetem 4LaDies. Po rozchodu s Hůlkou ale z plánu sešlo. Zpěvákovi nejsou příjemné články v bulváru, které informují, že Šárku vyhodil z postele i z práce.  "Mrzí mě, jak se teď do Šárky všichni naváží. Rozešli jsme se v dobrém a budeme se dál potkávat na jevišti, například v muzikálu Baron Prášil. Z žádné práce jsem ji nevyhodil. Rozhodl jsem se zpívat jen s doprovodem vokálů, bez samostatných hostů," řekl Hůlka. 

Před vyprodaným divadlem Hybernia tak vystoupil jen s vokalisty Athinou Langoskou, Andreou Fabiánovou, Jardou Holubem a Dušanem Kollárem. "Byl to nádherný zážitek. Publikum bylo neuvěřitelné. Museli jsme několikrát přidávat a lidé tleskali ve stoje. Dlouho na tento koncert budu vzpomínat," dodal Hůlka, který po koncertě pro velký zájem uspořádal autogramiádu. Na ruku se podepsal i své mamince Jarmile.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám