Hlavní obsah

Zpěvačka Poulíčková po vážném zranění poprvé na veřejnosti

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Markéta Poulíčková (21) se po nepříjemném pádu, po kterém před týdnem skončila na chirurgii v pražské nemocnici Na Bulovce, poprvé objevila na párty. Hluboká rána jí ale stále velmi bolí.

Článek

"Pořád to pobolívá. Někdy to štípe jako čert," řekla Novinkám Poulíčková. Na levém koleni má tři stehy. "Budou mi je vyndávat tento týden ve čtvrtek. Jen doufám, že mi na památku nezbude jizva," doufá zpěvačka. "Pokud ano, začnu určitě chodit na laser," dodává.

Zpěvačka přišla na 15. výročí módní značky Replay. Zdržela se jen asi hodinu. "Protože jsem marod, taťka mi dnes dělá taxikáře," smála se. "Slíbila jsem Evě Aichmajerové, že zasednu v porotě Metrosexuál roku. I když mě rána dnes hodně bolí, sliby se mají plnit, a tak jedu hodnotit hezký chlapy," dodala Poulíčková, která je momentálně bez partnera.

Zpěvačka se vážně zranila minulý týden v pondělí na párty Hudebního divadla v Karlíně. Ovíněná upadla ze schodů, kde byla rozbitá sklenička, a poranila si koleno. Výsledkem byla hluboká tržná rána a Poulíčková skončila na chirurgii v nemocnici Na Bulovce, kde jí koleno zašili.

Reklama

Výběr článků

Načítám