Hlavní obsah

Zpěvačky Absolonová a Křížková k nepoznání, lidé se jich štítili

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačky Monika Absolonová a Hanka Křížková žebraly na pražském Náměstí Míru. Společně s Danielem Hůlkou byli nalíčeni a převlečeni kvůli natáčení za bezdomovce. A lidé kolem nich chodili obloukem.

Článek

"Natáčeli jsme pro Silvestrovský díl pořadu televize Prima Top Star. Zpívali jsme a žebrali na Náměstí Míru. Byli jsme tak dobře namaskováni, že nás někteří lidé obcházeli obloukem. Asi se prostě bezdomovců štítí," řekla Novinkám Absolonová.

Oblečení měli opravdu půjčené od bezdomovců. "Ten svetr bych v Jevanech v lese klidně nosil," komentoval oděv Hůlka. Spokojil se i s krátkými kalhotami, které 196 centimetrů vysokému zpěvákovi končily nad kotníky. Jen boty měl své. "Moc bezdomovců asi nemá nohu třináctku," smál se Hůlka, který hned po natáčení běžel na zkoušku do divadla Hybernia. Dnes má svůj vánoční koncert.

Protože kolemjdoucí se ani po skvělých pěveckých výkonech neměli k tomu, aby Hůlku, Absolonovou a Křížkovou odměnili drobnými, museli je zpěváci přemlouvat. Hůlka pak dámy jako správný gentleman napojil svařeným vínem a nakrmil párky a chlebem, které na vánočním trhu vyžebral u stánku.

Reklama

Výběr článků

Načítám