Hlavní obsah

Dominika Stará ze SuperStar otevřeně promluvila o depresích

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Jediná žena, která stále boduje v Česko-Slovenské SuperStar prý trpí depresemi. Šestnáctiletá Dominika Stará prý neustále pláče na pokoji a má velké nervové problémy.

Článek

"Už je to dlouhé a každý z nás občas plakal na pokoji. Je to normální. Chybí mi rodina, sourozenci, kamarádi. Ale šla bych do toho znovu. Nejsou to klasické deprese, prostě je člověku občas smutno," řekla Novinkám Dominika Stará. 

Dominika se dostala mezi trojici nejlepších. Po vypadnutí Moniky Bagárové před dvěma týdny zůstala jedinou ženou v soutěži. "Monika mi velmi chybí. Byly jsme spolu na pokoji. Teď jsem jediná holka a nemám duši, se kterou bych si mohla povykládat," prozrazuje. "Teď mám jedinou dlouhovlasou kamarádku Mirka Šmajdu," dodala se smíchem Dominika. 

Favorita již v soutěži nemá. Tipovala Jana Bendiga, který vypadnul v pondělí. "Teď už máme stejné šance, nedá se odhadovat, kdo postoupí. Jankovi Bendigovi jsem vítězství přála moc. Myslela jsem si, že budou s Martinem Chodúrem ve finále a nevyšlo to. Vážně se už nedá soudit," dodala. 

V neděli budou v Česko-Slovenské SuperStar hlavní náplní písně od slovenského zpěváka Richarda Müllera. Ten se osmého finálového kola po také osobně zúčastní. Dominika zazpívá od Müllera písně Štěstí je krásná věc a Tlaková níž. Jako třetí píseň zazní Alone od Heart.

Reklama

Výběr článků

Načítám