Hlavní obsah

Nejbohatší český moderátor Leoš Mareš skončil mezi bezdomovci

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Leoš Mareš si jeden večer užil mezi bezdomovci. Slavné tváře se nechaly vyfotit do kalendáře jako lidé bez domova a Mareše si vybraly jako kmotra. "Koho jiného by si taky vybrali, když Pomeje nemohl," smál se Mareš, čímž narážel na dnes zřejmě nejslavnějšího českého bezdomovce Jiřího Pomeje.

Článek

Sám Mareš patří mezi nejlépe placené moderátory v Čechách, za moderování krátké akce si účtuje sto tisíc korun. "Ale jako bezdomovec bych se nechal klidně vyfotit taky. Je to legrace. Tak proč ne," řekl Novinkám Mareš.

Roli kmotra přijal Leoš především kvůli kolegovi z rádia, moderátorovi Liborovi Boučkovi. "Fotka s Liborem nemá chybu. Dal bych mu korunu. Libor je nejlepší český somrák. Výraz na fotce má neskutečný, " smál se Mareš.

FOTO: Michaela Feuereislová

Sám bezdomovcům na ulici peníze ale nedává. "Těm, co jen žebrají jsem asi nedal nikdy. Nemám ale problém dát peníze lidem, kteří na ulici zpívají, hrají na harmoniku...," dodal Mareš.

Křest moderovali Petr Vojnar s Hankou Mašlíkovou. Oba stylově nalíčení a oblečení jako bezdomovci. "Konečně o mě nikdo nenapíše, že jsem sexbomba. Dneska je to myslím poprvé naprosto jistý," smála se Mašlíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám