Hlavní obsah

Miss Divišová se nechala nafotit nahá

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová (27) se opět svlékla. V rouše Evině se nechala nafotit prý úplně naposledy. Chystá svatbu s podnikatelem Tomášem Fuxou a po svatbě ji už prý nikdo jiný než manžel nahou neuvidí.

Článek

"Já myslím, že už to s tím svlékáním stačilo. Teď ze mě bude spořádaná manželka," směje se Markéta, která se už pečlivě připravuje na svůj velký den. Přítele Tomáše Fuxu si vezme za muže 19. června na zámku Jemniště.

"Nahá jsem se fotila potřetí. Prsa jsou ale maximum, co jsem ochotna ukázat. Při tomto focení jsem to dokonce uhrála tak, že jsem nahá, ale vlastně skoro nic vidět není," říká modelka. "Když jsem se pro pánský časopis svlékla poprvé, byla jsem hodně nervózní, postupně nervozita ustupovala. Tentokrát nebyl žádný problém. Nikdo se na mě nedíval. Naštelovala jsem se do pózy a fotograf přišel až poté," vysvětluje.

Víc než ňadra by nikdy neukázala. "To tedy rozhodně ne. Časopisy, kde mají holky nohy od sebe, nejsou pro mě. Do toho bych v životě nešla, přijde mi to nechutný," přiznává.

Markéta zítra odlétá za prací na Kanárské ostrovy. Tentokrát bude cestovat bez přítele. "Před pár dny jsme se vrátili s Tomášem z Dubaje, takže jsme si jeden druhého moc užili. Teď letím pracovně fotit na čtyři dny pro německé časopisy. A pak začnu konečně s pečením a vánoční výzdobou," dodala Divišová.

Reklama

Výběr článků

Načítám