Hlavní obsah

Nehoda Tigera Woodse souvisela s jeho předávkováním léky a alkoholem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlando

Kauza nejlepšího golfisty světa Tigera Woodse se začíná stále více zamotávat. Jeho manželka Elin Nordegrenová se od něj odstěhovala a žije nyní odděleně v nedalekém domě. Server TMZ uvádí, že Nordegrenová dala lékařům v nemocnici dvě lahvičky od léků, které Woods prý používal. Vicodin na utišení bolesti a Ambien na spaní. Nehodu zřejmě mohlo způsobit předávkování těmito léky v kombinaci s alkoholem.

Foto: Profimedia.cz

Golfista Tiger Woods

Článek

Server TMZ uvedl, že měl Woods při hospitalizaci problémy s dechem a střídavě upadal do bezvědomí a opět se z něj probouzel. Doktoři mu museli dokonce s dýcháním pomáhat respirátorem. Za jeho kolapsem údajně stojí kombinace alkoholu s utišujícími prášky.

Nordegrenová, matka Woodsových dvou dětí, se podle TMZ od golfisty odstěhovala do nedalekého domu. Woods zřejmě i nadále žije ve svém rodinném domě ve Windermere nedaleko Orlanda ve státě Florida. Server tvrdí, že se to Woods snaží udržet v tajnosti v naději, že ji přesvědčí k návratu. Kde momentálně pobývají jejich dvě děti není známo.

Médii ráno také proběhla informace, že si Nordegrenová koupila ve Švédsku, své původní vlasti, dům v hodnotě 35 miliónů korun. To podpořilo spekulace, že by se od Woodse chtěla zcela odstěhovat. Podle švédských novin si zakoupila sídlo Faglaro, které se nachází na ostrově nedaleko Stockholmu. Plánuje v něm prý bydlet se svou sestrou.

Zřejmě už neunesla milenky

Nejnovější vývoj událostí vyplynul na povrch poté, co se seznam Woodsových údajných milenek rozšířil o další dvě ženy.

Nedávno vyšlo také najevo, že Woods jednu ze svých milenek Rachel Uchitelovou zřejmě umlčel miliónem dolarů. K uklidnění situace to však zjevně nepomohlo. [celá zpráva]

U Woodsova domu nepřetržitě slídí televizní štáby a informace o golfistově pádu ze společenského vrcholu na přední stránky bulvárních deníků jsou ve světových médiích jedny z nejvyhledávanějších.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám